Pukavcův Výtěr z Žurnálu pro 32 týden

Čteme za Vás žurnály, aby vy jste nemuseli a předkládáme vám ty nejzávažnější výstřiky mediálních mrdek.

Peruánce tak bavil funus, že se rozhodli uspořádat hned deset dalších. Informuje propagační žumpa Agrofertu.
Tři ženy ve člunu o psu nemluvě. Raft na Vltavě fakt neutopí ani sebevětší hovado.
Hovínka.cz nás informují, že geronti se radikalizují a zakládají gangy! Prostě Berdychův gang je minulost a nastupuje Dědkův gang. Příště radši zvažte vysírat v mhd a nepustit geronta sednout.
A je to tady! Informace z oblasti 51 potvrzují, že zlý ješterkové z temných pekel ještě temnějších planet nejtemnějších galaxií 666té zatáčky, před kterými nás varuje Admirál Aštar Šeran fakt existujou. Vono aby taky nebyli ufoni nasraný, když do vesmíru posíláme odpadky (tesla) a mrtvý psi (Lajka).
Sever Análně nám předkládá poměrně zajímavý výklad slova nedobrzdit. Sem to vole nedobrzdit a strkal před sebou sedm aut…
Despekt nezvládá okurkovou sezónu a tak vytěžuje téma Skřípala a prošlého Novičoku z výprodeje. Já to říkal hned, že když chcete někoho sundat, kupte mu kosteleckou uzenku. Článek je píčovina, ale je to krásná ukázka práce s titulkem. Na článek co by se jmenoval „Jak jsem byl na vejletě v nějaký Britský prdeli a uvažoval o Skřípalovi“ by prostě nikdo nekliknul žejo. Jak napsal už Kryl, Respekt nereflektuji, Reflex nerespektuji.
Služba Opicajtů je fakt o hovně. Ale v Budějcích už jsou to teď konečně hlavy pomazané.

Author: Dědek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..